Behöver du hjälp?

Kontakta vår kundtjänst
Tillbaka

Högskolepraktikplats i kommunikation ledig på diskrimineringsombudsmannens byrå

Högskolepraktikplats i kommunikation ledig på diskrimineringsombudsmannens byrå

En högskolepraktikplats för kommunikationsstuderande erbjuds på diskrimineringsombudsmannens byrå.

Praktikanten assisterar informatören i diskrimineringsombudsmannens dagliga kommunikation. Arbetsuppgifterna ger en mångsidig erfarenhet inom många olika delområden, till exempel strategisk mediekommunikation och kommunikation kring evenemang. Tyngdpunkten för praktiken är ändå webbkommunikation och daglig kommunikation i sociala medier.

Vi önskar att sökanden har hunnit lite längre i sina studier. Med tanke på arbetsuppgifterna önskar vi att sociala medier är en naturlig miljö för sökanden. Sökanden har fördel av goda kunskaper i nationalspråken. Det är också en fördel om sökanden behärskar bildbehandlings- och layoutprogram samt har ytterligare språkkunskaper. Dessutom uppskattar vi kreativitet, förmåga att anpassa sig samt förmåga att arbeta självständigt.

Vi önskar också att sökande har blivit tilldelad universitetets/fakultetens praktikstöd men det är inte nödvändigt. Vi söker främst en person som kan göra en tre månader lång praktik.

I sin verksamhet betonar diskrimineringsombudsmannen förverkligandet av likabehandling och stöder arbetsgemenskapens mångfald.

Tidpunkt och omfattning: Start så fort som möjligt, tre månaders praktik.

Arbetstid: Heltid

Lön: ca 1200 euro/månad

Tilläggsinformation om lönesättning och finansiering av praktiken: Vi önskar att sökanden har tillgång till fakultetens/universitetets praktikantstöd men detta är inte nödvändigt.

Diskrimineringsombudsmannensn byrå är belägen i Helsingfors

Sista ansökningsdag: 22.09.2016.

Vi ber sökanden skicka sin ansökan per e-post till diskrimineringsombudsmannens byrå: yvv(at)oikeus.fi med rubriken ”kommunikationspraktikant”

Tilläggsinformation om praktiken fås av informatör Maria Swanljung, e-post maria.swanljung(at)oikeus.fi eller tfn: 0295 666 813

19.08.2016