Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä yhdenvertaisuusvaltuutetun asiakaspalveluun, jos olet kokenut tai havainnut syrjintää iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Voit ottaa yhteyttä myös syrjintää kokeneen henkilön puolesta.

Ota yhteyttä yhdenvertaisuusvaltuutettuun

  • ensisijaisesti täyttämällä yhteydenottolomake verkkosivuillamme

  • lähettämällä sähköpostia yvv(at)oikeus.fi

  • soittamalla päivystykseen (puhelinpäivystys on auki kesällä 22.6.–7.8. tiistaisin ja torstaisin klo 10-12): 0295 666 817 

  • lähettämällä kirje

  • chatin kautta verkkosivullamme. Chat-päivystys on auki kesällä 22.6.–7.8. maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15 

 

Turvapostin lähettäminen

Halutessasi voit lähettää meille arkaluontoiset ja salassa pidettävät viestit turvapostina. Palvelun käyttäminen on ilmaista, helppoa ja turvallista.

Rekisteröidy turvapostin käyttäjäksi täällä. Klikkaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi saapunut vahvistuslinkki auki. Voit nyt lähettää turvapostia ja lisätä viestiisi dokumentteja sekä liitteitä (kooltaan maksimissaan 150 mt. Tiedoston voi myös pakata). Saat sähköpostiisi vahvistuksen onnistuneesta turvapostin lähetyksestä.

Lue tästä yksityiskohtaiset ohjeet kuvineen turvapostin lähettämiseksi.