Toiminta

Takaisin

Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa on tarjolla viestinnän harjoittelupaikka ajalle syyskuun puoliväli - joulukuun puoliväli 2018

Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa on tarjolla viestinnän harjoittelupaikka ajalle syyskuun puoliväli - joulukuun puoliväli 2018

Harjoittelija avustaa tiedottajaa yhdenvertaisuusvaltuutetun päivittäisessä viestinnässä. Työtehtävät tarjoavat monipuolisen kokemuksen viestinnän useilta osa-alueilta, kuten esimerkiksi strategisesta mediaviestinnästä ja tapahtumien järjestämiseen liittyvästä tiedottamisesta. Painopiste harjoittelijan työssä on kuitenkin verkkotiedottamisessa ja sosiaalisen median päivittäisviestinnässä.

Toivomme, että hakija on opiskellut jo useamman vuoden. Odotamme hakijalta erinomaista ilmaisutaitoa kirjallisesti. Työnkuvan johdosta toivomme hakijan kokevan sosiaalisen median luonnolliseksi ympäristöksi. Hakija ottaa haltuun verkkosivujen päivitystyökalut ilman tuskaa. Hyvä molempien kansalliskielten taito katsotaan hakijalle eduksi. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen sekä muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Arvostamme lisäksi luovuutta, mukautumiskykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Toivomme lisäksi, että hakijalle on myönnetty tiedekunnan harjoittelutuki, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Haemme ensisijaisesti harjoittelijaa, joka voi tehdä kolmen kuukauden harjoittelun.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteuttamista ja tukee työyhteisönsä monimuotoisuutta.

Ajankohta ja kesto: kolme kuukautta, syyskuun puoliväli - joulukuun puoliväli 2018
Työaika: Kokoaikatyö
Palkka: noin 1200 €/kk
Sijainti: Helsinki

Ilmoituksen lisätiedot: Pyydämme toimittamaan hakemukset yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistoon sähköisesti yvv(at)oikeus.fi otsikolla ”Viestintäharjoittelija” viimeistään 12.8.2018

Harjoitteluun liittyvät lisätiedustelut pyydämme osoittamaan tiedottaja Maria Swanljungille sähköpostitse osoitteeseen maria.swanljung(at)oikeus.fi. 

09.07.2018