Tiedotteet

Takaisin

Vähemmistövaltuutettu hakee kahta harjoittelijaa

Vähemmistövaltuutettu hakee kahta harjoittelijaa

Vuoden 2013 aikana vähemmistövaltuutetun toimistossa toteutetaan uhritutkimus romanien syrjintäkokemuksista. Etsimme korkeakouluharjoittelijaa toteuttamaan tutkimuksen ohjausryhmän tuella kenttätutkimuksen ja kyselyaineiston koodaamisen SPSS-ohjelmaan. Ehdoton edellytyksemme on SPSS-ohjelman hyvä osaaminen. Osoituksena tästä toivomme hakijan kertovan hakemuksessaan, miten ja missä yhteydessä hän on käyttänyt SPSS-ohjelmaa opintojensa aikana ja/tai työelämässä.

Lisäksi edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä tarpeen vaatiessa valmiutta matkustaa Suomessa. Hakijalta edellytämme myös hyvää suomen kielen suullista taitoa.

Kokemus yhteistyöstä romanien tai muiden etnisten vähemmistöryhmien kanssa ja/tai kokemus kenttätutkimuksen suorittamisesta katsotaan eduksi.

Katsomme, että parhaimmat valmiudet tarjolla olevan tehtävän hoitamiseen antaa valtio- tai yhteiskuntatieteellinen koulutus. Vastaanotamme kuitenkin mielellämme edellytykset täyttäviä hakemuksia myös muiden koulutusalojen opiskelijoilta.

Vähemmistövaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteuttamista. Hakijoiksi toivotaan edellytykset täyttäviä, eri-ikäisiä sekä kieli-, kulttuuri- ja muita vähemmistöjä edustavia naisia ja miehiä. Vähemmistövaltuutetun toimiston yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti kahdesta tasavahvasta hakijasta tehtävään valitaan etnistä vähemmistöä edustava hakija.

Työn kesto: 1.3.-30.6.2013
Palkkaus: Työnantajan maksama bruttopalkka ilman sivukuluja 1380,96 €/kk. Työnantaja maksaa harjoittelijan palkkakustannuksista osittain. Harjoittelijalla tulee olla yliopiston myöntämä harjoittelutuki.
Viimeinen hakupäivä: 20.2.2013. Hakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: mikko.joronen(at)ofm.fi

Lue lisää meistä ja valtiolla työskentelystä osoitteesta www.valtiolle.fi

Lisätietoa: Mikko Joronen, puh +358 (0)71 878 8679, mikko.joronen(at)ofm.fi

14.02.2013