Tiedotteet

Takaisin

Pohjoismainen konferenssi ihmiskaupasta ja työelämästä 27.-28.11.2012

Pohjoismainen konferenssi ihmiskaupasta ja työelämästä 27.-28.11.2012

Sirkus-sali, Paasitorni 
Paasivuorenkatu 5, Helsinki

Vähemmistövaltuutettu ja Pohjoismaiden ministerineuvosto järjestävät 27.-28. marraskuuta 2012 pohjoismaisen konferenssin ihmiskaupasta ja työelämästä.

Pohjoismainen konferenssi keskittyy työperäiseen ihmiskauppaan useasta näkökulmasta. Konferenssin tavoitteena on lisätä tietoa työperäiseen ihmiskauppaan liittyvistä ongelmista Pohjoismaissa. Tavoitteena on välittää tietoa ihmiskaupan vastaisessa työssä toimivien osaamisesta, rooleista, vastuusta ja kyvyistä tunnistaa sekä käsitellä työperäiseen ihmiskauppaan liittyviä ongelmia.

Konferenssi on tarkoitettu pohjoismaisille viranomaisille ja asiantuntijoille (poliisit, syyttäjät, tuomioistuimet, työsuojeluviranomaiset), poliitikoille (Pohjoismaiden neuvosto ja kansalliset parlamentit), sekä työmarkkinajärjestöjen, kansainvälisten järjestöjen ja kansalaisjärjestöjen edustajille.

Konferenssi on maksuton. Konferenssikieli on ns. skandinaaviska (ruotsi, norja, tanska) joka tulkataan suomen, englannin, ja venäjän kielille.

Konferenssin osallistujamäärä on rajoitettu. Mikäli ilmoittautuneita on osallistujamäärää enemmän, järjestäjä pyrkii varmistamaan konferenssin laajan pohjoismaisen ja monialaisen edustuksen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1. marraskuuta 2012.

Lisää tietoa konferenssista antaa projektikoordinoija Karolina Henriksson, sähköposti: karolina.henriksson@ofm.fi tai puhelin +358-71 8788 664.

Lämpimästi tervetuloa!

Eva Biaudet
Vähemmistövaltuutettu
Kansallinen ihmiskaupparaportoija

Konferenssin ohjelma (pdf) 

Ilmoittautumislomake (pdf) 

19.09.2012