Uutiset

Takaisin

Korkeakouluharjoittelijan paikka haettavana (asiakirja- ym. hallinto)

Korkeakouluharjoittelijan paikka haettavana (asiakirja- ym. hallinto)

Toimistollamme Pasilassa on avoinna korkeakouluharjoittelijan paikka kesäksi 2018. Harjoittelijan tehtävänä on osallistua yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiston asiakirjahallintoon. Tehtävä pitää sisällään muun muassa saapuvien asiakirjojen arviointia ja kirjaamista asianhallintajärjestelmään. Tehtävä antaa mahdollisuuden tutustua ja osallistua monipuolisesti yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiston viranomaistehtäviin. Osa tehtävistä räätälöidään harjoittelijan osaamisen perusteella, esimerkiksi asiakasvastausten laatiminen. 

Harjoittelijalta odotamme hyvää kirjallista kielitaitoa (suomi ja mielellään ruotsi sekä englanti), hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja prosesseja. Toivomme, että olet vastuullinen ja järjestelmällinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi.

 

Ajankohta ja kesto: Kesä 2018, 3 kk

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: 1200 euro/kk

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Kerro jos sinulla on mahdollisuus harjoittelutukeen. Tuki ei kuitenkaan ole edellytys harjoittelulle.

Viimeinen hakupäivä: 2.4.2018

 

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti harjoittelijan valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi.

Harjoittelijaksi valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys.

 

Lisätietoja:

Toimistopäällikkö Rainer Hiltunen (etunimi.sukunimi(a)oikeus.fi)

Hakemukset sähköpostitse. Ilmoitamme kaikille hakeneille kun paikka on täytetty. 

23.03.2018